Investeşte în oameni!

Titlu program: Axa prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale” | Domeniul major de intervenție 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale” | Titlu proiect: "Economia Socială - instrument de creștere a calității vieții” | Titlu SES: Centru Socio Educaţional Integrat / Integrált Társadalmi - Képzési Központ Egyesület  | Editorul materialului: Asociaţia Centru Socio Educaţional Integrat | Data publicării: noiembrie 2015

Contact beneficiar: 

Asociaţia Centru Socio Educaţional Integrat / Integrált Társadalmi - Képzési Központ Egyesület | Comuna Coltău, sat. Coltău, nr. 107, Jud. Maramureș | Tel: 0773 380 702 (manager SES) | E-mail: office@koltoedu.ro

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Asociația Centru Socio Educațional Integrat Coltău
Integrált Társadalmi-Képzési Központ Egyesület Koltö
Explorăm, învățam...creștem împreună!

Servicii

Lista completa de servicii (pentru setarea campaniei de promovare)     

 

Meditatii:

  • Limba engleză - Prof. Staharoczky Klára

 Cursul de engleză se desfășoară cu frecvența: 2 ședințe pe săptămână, pe parcursul întregului an școlar. Grupele vor fi de maxim 8 copii, astfel încât timpul și atenția alocate fiecărui copil în parte să fie suficiente, iar interacțiunea între participanți să fie optimă.

Stabilirea grupelor se face la începutul cursului în funcție de nivelul de cunoștințe.

 

  • Limba germană - Prof. Váradi Éva Enikő

Cursul de limbă germană este axat pe dezvolarea fluenței în comunicare și cresterea încrederii copilului în capacitatea lui de a se exprima în situații concrete.

Orele sunt interactive, iar învățarea se face prin jocuri de rol, cântecele, filmulețe, pictură, poze și activități în perechi. Manualele folosite sunt special create pentru copii și editate in Germania.

În plus, la fiecare oră de curs vor fi incluse activități suplimentare și exerciții de consolidare și aplicare practică.

 

  • Matematică - Prof. Lapohos Ella Izabella

Orele de matematica sunt in special celor care vor sa se pregateasca pentru examene in primul rand eleviilor de la scolile gimnaziale, dar si acelor elevi care vor o pregatire la examenul de bacalaureat.

 

  • Logopedie

Logopedia previne și înlătură tulburările de limbaj ale copilului dumneavoastră. Are un rol important in dezvoltarea copilului și mai ales în relațiile interumane. Comunicarea este o caracteristica fundamentală a unui om , iar lipsa acesteia aduce după sine repercursiuni grave in viața socială a unui om.  Activitatea logopedică este centrată, în special, asupra copiilor  din cauza problemelor de limbaj pe care aceștia le întâmpină la o vârstă fragedă . Vorbirea este într-o continuă dezvoltare, iar dacă problemele de vorbire vor fi eliminate în copilărie, copilul nu va mai avea dificultăți de vorbire în viitor.

 

  • Evaluare Psihologica

Ca parinti, de multe ori dorim sa stim ce se intampla cu copilul nostru – fie ca vrem sa intelegem daca se dezvolta normal, fie ca avem anumite motive de ingrijorare in legatura cu starile emotionale sau comportamentele acestuia.

Evaluarea psihologica este primul pas care ofera posibilitatea psihologului de a intelege daca exista o problema in dezvoltarea copilul dvs si de a alege o anumita abordare terapeutica ulterioara. Uneori, in urma evaluarii, abordarea considerata cea mai potrivita este psihoterapia cu un psihoterapeut specializat in psihoterapia copiilor si adolescentilor, alteori fiind nevoie si de o evaluare psihiatrica pentru a stabili necesitatea utilizarii medicatiei in procesul de tratament.

 

  • Psihoterapie

Individuala pentru copii

Psihoterapia nu reprezinta o solutie rapida sau un raspuns usor, ci mai degraba un proces complex si bogat care, in timp, poate reduce simptomele, duce la intelegere si sens si imbunatateste functionalitatea copilului precum si calitatea vietii sale si a familiei.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.